Založ si blog

Svadobný salón

Svadba je udalosť, ktorá pre nevestu a ženícha predstavuje jedinečný, neopakovateľný, očarujúci a nezabudnuteľný zážitok. Nevesta je stredobodom pozornosti, preto musí byť dokonalá. Preto je mimoriadne dôležitý správny výber svadobných šiat. Ale ako si má nevesta správne vybrať?

Svadobné šaty totiž ovplyvnia náladu každej nevesty po celý svadobný deň. Nič iné si nebude vyberať tak starostlivo, ako svadobné šaty. Dnes má nevesta toľko možností, že je potrebné veľa trpezlivosti na prebádanie všetkých variantov. Všetko je potrebné dôkladne premyslieť a hlavne sa neponáhľať.

V dnešnej dobe na Slovensku funguje už aj v každom malom meste niekoľko svadobných salónov, ktoré ponúkajú rôzne kolekcie svadobných šiat španielskych, belgických, austrálskych, francúzskych a iných zahraničných značiek. Každá nevesta si v nich môže preto nájsť, to čo hľadá. Niektorú osloví strih šiat, inú materiál, detaily, farba, ďalšia dá prednosť ich priaznivej cene. Odporúča sa navštíviť prebiehajúce svadobné veľtrhy a výstavy, ktoré sa konajú vo veľkých mestách, v Košiciach (fotografie z výstavy svadba Košice 2013 a 2014), v Žiline (fotografie z ročníka 2014) v Nitre, v Bratislave.

Mnoho neviest uvažuje nad kúpou svadobných šiat. Na jednej strane je to vhodné, lebo bude mať jedinečné šaty a nemusí sa báť, že v prípade poškodenia bude jej naúčtovaná pokuta. Na druhej strane však šaty jej budú nečinne visieť v skrini, nikdy si ich už neoblečie. Navyše si ich nemôže vymeniť za iný model, ktorý sa jej časom viacej zapáči.

Teda ideálnou voľbou na výber svadobných šiat sú svadobné salóny. Ochotný personál neveste odborne poradí, ponúka aj také strihy, ktoré by v inom prípade možno ani nevyskúšala. Vo väčšine salónov k šatám bezplatne prenajímajú aj doplnky, ako kruhovú spodničku, bolerko, závoj, rukavičky, vejár, slnečník alebo dáždnik. Rezervovaný model sa dá kedykoľvek bezplatne vymeniť za iný. Ak sa neveste časom zapáčia iné šaty z ponuky, jednoducho ich budú prepísané. Drobné úpravy šiat na postavu nevesty tiež bývajú bezplatné. Svadobné šaty sú k dispozícií jeden/dva dni pred svadbou, a požičiavajú sa zvyčajne na 3-4 dni, piatok – pondelok. Nevesta potom šaty jednoducho vráti. Nemusí sa starať o to, aby ich dala do čistiarne, aby ich opravovala a upravovala. O to všetko sa postará personál salónu.

Svadobné šaty sú viac ako len šaty, ktoré si oblečiete len raz za život. Spomienky na najkrajší deň zostanú v pamäti nielen nevesty, ale aj ostatných svadobných hostí. Buďte preto krásna, jedinečná a nezabudnuteľná. Nech pekné šaty zdobia Vás a Váš výnimočný deň!

Vysnívané svadobné šaty na Váš veľký deň

13.01.2015

Svadba je významnou a nezabudnuteľnou udalosťou, na ktorú spomíname celý život a predstavuje jedinečný a neopakovateľný zážitok. Každá nevesta chce byť vo svoj svadobný deň tou najkrajšou princeznou. Preto je výber svadobných šiat mimoriadne dôležitý. Správna voľba nie je ani náhodou taká jednoduchá, ako sa na prvý pohľad zdá. Svadobné šaty sú tým [...]

Svadobné závoje a ich dĺžka

14.02.2014

Po svadobných šatách najdôležitejším aspektom je svadobný závoj, ktorý dodáva ozajstný svadobný vzhľad. V minulosti závoj mal chrániť nevestu pred zlými duchmi, v dnešnej dobe je závoj jednoducho považovaný za krásnu formu zdobenia. Dnešné nevesty si môžu vybrať akýkoľvek typ závoja. Dôležité je uvedomiť si, že závoj je príslušenstvo, a ako také je iba [...]

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.

novela Trestného zákona, parlament

Poslanci majú v roku 2024 zarábať vyše 6600 eur. K platu patria ešte paušálne náhrady

26.04.2024 17:17

Plat poslanca určuje zákon o platových pomeroch niektorých ústavných činiteľov SR.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 3
Celková čítanosť: 51097x
Priemerná čítanosť článkov: 17032x

Autor blogu